Povežite vse kadre na enem mestu!

Za kakovostno izvajanje in potrditev svoje vloge v podjetju morajo kadrovske ekipe preprosto pokazati svojo strateško vrednost. Naše modularne digitalne rešitve vam omogočajo, da naredite prav to, ne glede na to, ali uporabljate storitev obračuna plač, nagrajevanja, upravljanja talentov in njihovega zaposlovanja ali pa samo osnovno, operativno funkcijo kadrovske službe.

Zanesite se na naše znanje in strokovnost, pridobljeno na regionalnih in evropskih trgih. Da boste resnično našli ustrezno storitev, vam ponujamo povsem modularen pristop. Vi odločate, kdaj in kako.

Stopite v stik z nami!
Homepage CROATIA

Razmišljate tudi o zunanjem izvajalcu storitve?

Obračun plač in upravljanje kadrovske operative morata biti v varnih rokah.

Izgradnja zaupanja in zvestobe z zaposlenimi se začne s konkurenčnim paketom plače in njenim pravočasnim izplačilom – vsakič. SD Worx vam ponuja nabor rešitev za obračun plač in nagrajevanje – od uporabe naše digitalne rešitve do popolnega zunanjega obračuna plač v skladu s stopnjo podpore, ki jo potrebujete. So vaše zahteve kompleksne? Naša ekipa strokovnjakov za obračun plač in vodilna digitalna rešitev v regiji sta pripravljena na izziv – in še več kot to.

  Stopite v stik z nami
  HRnet Dashboard

  SD Worx vam zagotavlja popolno integracijo vseh vaših kadrovskih aktivnosti v naši modularni 'hire to retire' digitalni rešitvi – HRnet.

  HRnet je popolna 'hire to retire' digitalna rešitev za upravljanje kadrovskih procesov, razvita s sodobnim vmesnikom in odzivnim dizajnom, ki zagotavlja visoko stopnjo varnosti in popolno skladnost z zakoni in predpisi.

   Preberite več

   Zaupa nam več kot 80.000 partnerjev na svetu. Postanite del družine SD Worx tudi vi!

   Fortenova
   Atlantic
   Hrvatska pošt
   Hrvatski Telekom
   Siemens
   Unitedgrupa
   Ericsson
   Konzum
   A1