1. Home>
no-alt
BLOG

Zakaj urejati delovni čas in zakaj zdaj?

Hitre spremembe v načinu dela in organiziranosti na delovnem mestu, ki jih poganjata pandemija Covid-19 in gospodarska kriza, so močno vplivale na delovanje organizacij. Ta nova realnost je prisilila organizacije, da se hitro odzovejo in prilagodijo svoje poslovne prakse, da bi preživele in uspele.

24. 4. 2024
no-alt
BLOG

Kakšno je delo prihodnosti in kako se bodo delovna mesta spremenila?

Ko govorimo o prihodnosti dela, se koncept dela in vloge zaposlenih v podjetjih nenehno razvijajo. Nedavno smo imeli priložnost govoriti z Arjenom van Hooydonkom, arhitektom rešitev HRIS (Human Resource Information System) pri rešitvah SD Worx SAP, o prihodnosti dela in slišati njegovo mnenje o tem, kako se bodo delovna mesta spremenila v prihodnosti.

24. 4. 2024
no-alt
BLOG

Digitalizacija delovnega mesta – 1. korak: operativna odličnost

Avtomatizacija kadrovskih nalog je prvi korak k izgradnji močnega digitalnega delovnega mesta. S poenostavitvijo in racionalizacijo zapletenih, ponavljajočih se in dolgotrajnih procesov lahko dosežete operativno odličnost in postavite temelje za uspešno digitalno preobrazbo.

24. 4. 2024
no-alt
BLOG

Zunanje izvajanje plač: prednosti in slabosti.

Od SaaS do popolnega zunanjega izvajanja, zunanje izvajanje plač resnično prihaja v številnih oblikah. Toda ne glede na to, za katero formulo se boste odločili, je prenos nekaterih ali vseh vaših odgovornosti za plače na tretjo osebo pomembna odločitev. 

24. 4. 2024
  • Previous
  • 1
  • Next