1. Home>
 2. Programske rešitve za HR i obračun plač>
Digital Workspace 1

Digitalizacija delovnega mesta – 1. korak: operativna odličnost

Avtomatizacija kadrovskih nalog je prvi korak k izgradnji močnega digitalnega delovnega mesta. S poenostavitvijo in racionalizacijo zapletenih, ponavljajočih se in dolgotrajnih procesov, kot so obračun plač, glavni kadrovski sektor ter evidenca delovnega časa in prisotnosti, lahko dosežete operativno odličnost in postavite temelje za uspešno digitalno preobrazbo.

  Inhouse chart

  Zakaj si prizadevati za operativno odličnost HR?

  Z digitalizacijo vaših človeških procesov bodo ti bolj učinkoviti, produktivni, dobičkonosni, natančni in zadovoljni za stranke. Še več, sprostili boste čas, da se vaša kadrovska ekipa osredotoči na strateške pobude.

  Komu lahko koristi kadrovska avtomatizacija?

  Organizacije, ki delajo prve korake na poti digitalizacije in iščejo nizko visi sad. Vendar pa je avtomatizacija kadrovskih procesov enako pomembna za mala podjetja kot za večja. Številnim malim in srednje velikim podjetjem na primer primanjkuje vodje kadrovske službe ali namenske ekipe, zato so vsi prihranki časa dobrodošli.

  Digitalizacija kadrovskih procesov za optimalno učinkovitost: dovolj ali ne?

  Medtem ko lahko avtomatizacija ponudi znatne koristi za podjetja in kadrovske službe, je pomembno omeniti, da lahko digitalno izkušnjo za končne uporabnike zlahka spregledamo, če je ne izvajamo pravilno. Za podjetja je ključnega pomena, da dajo prednost uporabniški izkušnji in zagotovijo, da so tehnologije avtomatizacije, ki jih izvajajo, uporabniku prijazne in se brezhibno integrirajo z obstoječimi HR sistemi.

  Ta skrb se odraža v dejstvu, da so organizacije na splošno bolj zavezane poenostavitvi in ​​avtomatizaciji kadrovskih procesov kot zagotavljanju boljše digitalne izkušnje za svoje zaposlene.

   Inhouse chart

   Nasveti za uspešno digitalizacijo vaših človeških procesov

   √ Pazite se pretirane digitalizacije: digitalizacija ni sama sebi namen. Avtomatizirajte kadrovske procese samo takrat, ko ustvarjajo pomembno vrednost.

   √ Obvladajte skladnost in varnost: selitev kadrovskih procesov v oblak – ali celo digitalne sisteme na mestu uporabe – zahteva upravljanje podatkov, varnost in zasebnost.

   √ Ocenite uspešnost: redno ocenjujete, kaj deluje in kaj ne. Zagotovite si neoviran dostop do kazalnikov uspešnosti