1. Home>
 2. Programske rešitve za HR i obračun plač>
digital workspace

Digitalno delovno mesto –korak 4: HR tehnološka integracija

Zadnja faza digitalizacije delovnih mest se začne, ko se optimizira kadrovske procese, izboljša uporabniško izkušnjo ter poveča produktivnost in rast. To je stopnja, pri kateri je čas, da se zažene tehnološko HR okolje. Go-to rešitve vključujejo platforme za spodbujanje razvoja zaposlenih, njihov glavni cilj pa je poenotiti relevantna orodja za vse deležnike, od podjetja do kadrovske službe in zaposlenih.

Prednosti centralizacije in integracije kadrovske tehnologije

S centralizacijo in integracijo kadrovskih nalog se lahko izognete tehnični preobremenitvi ali tehnološki utrujenosti zaposlenih, hkrati pa dvignete raven celotne izkušnje zaposlenih. Poleg tega lahko integrirane rešitve izboljšajo tako učinkovitost kot zmožnost odločanja vašega podjetja in kadrovske ekipe.

Ključni dejavniki za HR integracije v Evropi

Glavni razlogi, zakaj se podjetja odločajo za digitalizacijo HR so: izboljšanje digitalne izkušnje celotne organizacije, povezovanje podatkov z namenom boljšega poročanja in povečanje učinkovitosti s hitrejšim dostopom do podatkov.

  key drivers

   Komu lahko koristi povezovanje kadrovskih tehnologij?

   Če imate na voljo različna delovna mesta in zaposlene, je vsekakor dobro, da razmislite o tej fazi. Vsi vaši zaposleni morajo delati, biti motivirani, usposobljeni in plačani na različne načine. Številne neodvisne, nepovezane aplikacije vam torej ne bodo več ustrezale. Korak naprej je vsekakor integriran ekosistem najboljših rešitev, od katerega boste imeli koristi vi in ​​vsi vaši zaposleni.

   Je dovolj, da si prizadevamo za povezovanje kadrovskih tehnologij?

   Centralizacija in integracija tehnologije samo zaradi centralizacije vsekakor ni dobra ideja. Namesto tega je treba temeljito analizirati, kaj je res treba integrirati. Običajna kombinacija tehnologij in rešitev vključuje na primer obračun plač skupaj z upravljanjem delovnega časa in osnovne, administrativne kadrovske službe ali učenje in razvoj ter upravljanje uspešnosti in omogočanje notranje mobilnosti zaposlenih.

    Integration level

     Ena stvar je gotova...

     Z vzponom sistemov in rešitev, ki so v oblaku in temeljijo na umetni inteligenci, mobilnih aplikacijah, potencial za integracijo HR tehnologije še nikoli ni bil večji. Številne organizacije so nekatere od teh sprememb že uvedle, kar 45 % podjetij pa svojim zaposlenim že ponuja aplikacije, ki temeljijo na umetni inteligenci.

      Nasveti za izboljšanje digitalne integracije v kadrovskih procesih

      √ Sledite trendom in inovacijam, povezanim z umetno inteligenco.

      √ Uporabite tehnologijo za vodenje zaposlenih skozi pot digitalizacije.

      √ Odločite se za ponudnike, ki ponujajo razširljivost in prilagodljivost.

      Stopite v stik z nami