1. Home>

Izkoristite vse možnosti! Kombinirajte storitve digitalne rešitve in obračun plač prek zunanjega izvajalca.

Da bi se lahko podjetja spopadla z izzivi, s katerimi se srečujejo, so številna med njimi v zadnjih nekaj letih spremenila način poslovanja.

Ena od rešitev je vsekakor obračun plač prek zunanjega izvajalca. Poleg modula za obračun plač, ki je sestavni del naše digitalne rešitve, našim strankam in tistim, ki bodo to šele postale, ponujamo možnost, da storitev obračuna plač izvedemo namesto njih. Naša storitev bo povezana z moduli, ki jih vaše podjetje uporablja, vaši in naši zaposleni pa bodo hkrati imeli dostop do istega sistema.

Rezervirajte brezplačen posvet!
Iskoristite
Payroll-profficiency-chart-960x540

Zagotovite si mir in varnost, uporabite zunanjega izvajalca za obračun plač!

Obračun plač zahteva izobražene strokovnjake, ki nenehno spremljajo predpise in zakone in se neprestano dodatno izobražujejo. Prav zaradi pogostih sprememb in zahtevnosti želi vse več podjetij obračun plač zaupati komu drugemu. Vsi naši svetovalci so zaposleni SD Worxa in strokovnjaki, ki spremljajo lokalne predpise, zakone in poslovanje.

Izognite se stresu, ki ga prinese obdobje izplačila plač! Ne glede na to, ali je za vas obračun plač novost ali pa razmišljate o možnostih, ki so vam na voljo, vam lahko pomagamo.

  Obračun plač, ki ga potrebujete!

  partner
  Partnerstvo in varnost

  Namesto nekaj lastnih zaposlenih, ki imajo edini znanje in izkušnje s področja obračuna plač, si zagotovite dostopnost znatno več visoko izobraženih profesionalcev z nepogrešljivimi izkušnjami.

  Usklada sa zakonima
  Skladnost z zakoni in predpisi

  Mi prevzamemo spremljanje vseh relevantnih predpisov ter zakonodaje in izračuna plač na lokalnem, regionalnem in evropskem trgu.

  Rizik
  Tveganje

  Obračun plač lahko pogosto privede do napak, ki bodo podjetju povzročile nepotrebne stroške. Če se odločite za zunanjega izvajalca obračuna plač, bo to tveganje prevzel SD Worx.

  integration
  Integracija in varnost podatkov

   Prek naše digitalne rešitve, integrirane z vašim ERP-sistemom, lahko zaščitite svoje poslovanje pred vsakršno možnostjo neželenega upravljanja podatkov.

  Digitale Personalakte
  Nadzor in transparentnost

  Vi odločate, nad čim želite imeti nadzor. Določite KPI-je, s katerimi boste merili uspešnost storitve, in si zagotovite popoln nadzor nad stroški.

  like button
  Prilagodljivost in prilagoditev

  SD Worx lahko glede na svoj razvoj poslovanja obseg uporabe naših storitev kadar koli povečate ali zmanjšate. Smo prilagodljivi in spremljamo vaš razvoj ne glede na smer, v katero se ta odvija.

  HRNeeds

  Zanesite se na naše znanje in lokalne strokovne izkušnje!

  Uspešna uporaba zunanje storitve obračuna plač je tesno povezana s kakovostjo in kompatibilnostjo vas in vašega partnerja. Celovitost storitev, poznavanje panoge in vašega podjetja, prilagodljivost in vodilni položaj v segmentu so samo nekatere od lastnosti, na katere morate biti pozorni.

  Zanesite se na prednosti sodelovanja s SD Worxom:

  – S predanostjo zagotavljamo storitev obračuna plač več kot 75 let

  – S 15-letnim povprečjem naša partnerstva govorijo namesto nas

  – Izkušnja sodelovanja s strankami iz vseh vej panoge

  – Certifikat informacijske varnosti 27001

   Stopite v stik z nami