1. Home>

Omogočimo uspeh skupaj!

Še naprej enak, vendar s 75 leti dodatne strokovnosti in izkušenj – HRPRO je danes zadovoljen član družine SD, ki širi svojo prisotnost in vpliv v jugovzhodni Evropi. Z združitvijo moči z evropskim vodilnim podjetjem na področju kadrovskih storitev in obračuna plač znatno izboljšujemo našo celotno digitalno kadrovsko rešitev in jo dopolnjujemo s storitvijo zunanjega obračuna plač. Zahvaljujoč bogatemu portfelju kadrovskih rešitev, ki jih ponuja SD Worx, razširjamo svojo strokovnost in ponudbo, s čimer omogočamo izpolnitev in preseganje pričakovanj naših strank.

Hero_Domain
slovenia-image_960x540

Naša zgodba!

Ljudje želijo biti danes navdihnjeni s tem, kar počnejo, in želijo imati svobodo, da se osredotočijo na to, kar je pomembno. Verjamemo, da so ljudje v središču uspeha vsakega posla, zato vam želimo pomagati, da lahko vi pomagate svojim zaposlenim na njihovi poti in da bodo lahko nato sami izkoristili vse naše rešitve, ki prispevajo k boljšim rezultatom posameznikov, ekip in na koncu tudi vas.

Rešitve, ki jih ponujamo, se raztezajo skozi celotno delo zaposlenih – od obračuna in izplačila plač pa do privabljanja, nagrajevanja in razvoja talentov, ki vam bodo pomagali razviti poslovanje. Uspeh omogočamo in ga spodbujamo skozi štiri ključne veščine: tehnologijo, zunanje izvajanje, strokovnost in vpoglede, zasnovane na podatkih.

  map_croatia

  Ključni podatki in dejstva

  – 75+ let izkušenj na področju upravljanja kadrov in zagotavljanja storitev obračuna plač

  – Zaposlujemo 7.500+ kadrovskih strokovnjakov na svetu, več kot 80 na Hrvaškem in v regiji

  – Vsak mesec naše storitve uporablja več kot 5 milijonov uporabnikov

  – Oskrbujemo bazo več kot 90.000 kupcev

  – Svoje kadrovske storitve zagotavljamo v več kot 150+ državah sveta

  – Prisotni smo v 26 državah

  – Konsolidirani prihodki v letu 2023 so znašali več kot 1.058 billion evrov

   Preberite več

   Za življenje, za delo! Naša vizija.

   Dandanes se zasebno življenje in delo prepletata bolj kot kadar koli prej, a nekaj še vedno drži kot pribito: kar je dobro za vaše zaposlene, je dobro tudi za vaše podjetje.

   Ponujamo storitve obračuna plač in kadrovske administracije ter operative, s katerimi bo življenje vas in vaših zaposlenih enostavnejše.

   Skupaj omogočamo uspeh – za življenje, za delo!

    Postanite del naše ekipe

    Postanite del naše ekipe.

    Če vam odnos med zaposlenimi, kadri ali tehnologija veliko pomeni, vam lahko nekaj obljubimo: v SD Worxu se boste vedno razvijali. Ponujamo vam rešitve, ki iz vsakega zaposlenega potegnejo največ, kar nam omogoča velika baza domačih, regionalnih in mednarodnih strank, ki vam pomagajo pri rasti.

    Odkrijte svojo sanjsko službo v SD Worxu.

     Postanite del ekipe