1. Home>

Prilagodljive rešitve za podjetja vseh velikosti.

Imamo vse, kar iščete – od programske podpore in storitve za obračun plač pa vse do naših digitalnih rešitev kadrovske administracije, upravljanja delovne sile in talentov. Za majhna in velika podjetja. Našo strokovnost in rešitve kombiniramo tudi glede na vaše potrebe.

Z našimi rešitvami boste naredili odločen korak proti boljši prihodnosti. Dovolite nam, da korakamo po tej poti skupaj.

Stopite v stik z nami!
Fleksibilna_rješenja_CROATIA
Core HR

Optimizirajte kadrovsko operativo.

Avtomatizirajte upravljanje kadrovske administracije.

Se pri svojem delu soočate z neučinkovito kadrovsko administracijo, upravljanjem odsotnosti, stroškov, dokumentacijo in obdelavo podatkov? Niste edini.

Prav zato smo razvili osnovno kadrovsko rešitev, s katero olajšamo življenje kadrovskim oddelkom, menedžerjem in tudi samim zaposlenim. Razmislite o uvedbi samopostrežnega portala in vrhunskeHR programske podpore, vedno usklajene z zakoni in predpisi.

  Preberite več
  Upravljajte-potne-naloge-photo-960x540

  Upravljajte potne naloge in stroške.

  Ali vaše podjetje postopke še vedno izvaja ročno in za upravljanje stroškov ter poročanje o njih uporablja papirnato dokumentacijo ?

  Zagotovite svoji ekipi in podjetju celovit digitalni pregled nad stroški in točne, aktualne podatke, na osnovi katerih boste sprejeli odločitve.

  Poenostavite celoten proces ter avtomatizirajte in integrirajte SD Worx  rešitve za upravljanje potnih nalogov in stroškov.

   Preberite več
   Payroll-Reward

   Upravljanje obračuna plač in nagrajevanja ni bilo nikoli lažje.

   Zaposleni morajo biti plačani točno in pravočasno, zato je treba nalogo opraviti, kot je treba. Izzivi na področju plač in dodatkov ter neobstoj konkurenčnega paketa nadomestil so ključni razlogi, zakaj zaposleni izberejo delodajalca A namesto delodajalca B.

   Z našimi rešitvami, od same programske podpore pa do zunanjega obračuna plač in svetovanja o nagrajevanju, ste lahko prepričani v zagotovljeno skladnost s predpisi in zakoni ter to, da se bo s pravičnim in pravočasnim izplačilom plač povečalo tudi zadovoljstvo vaših zaposlenih.

    Preberite več
    Prisutnost

    Spremljajte prisotnost in delovni čas. Načrtujte.

    Bodite produktivni, ne pa zaposleni. Za doseganje tega cilja vam ponujamo intuitivne rešitve: spremljanje delovnega časa in prisotnosti, načrtovanje in strateško upravljanje delovne sile. Naša rešitev omogoča samostojno evidentiranje odsotnosti in delovnega časa ter je usklajena z zakonskimi predpisi in vašimi internimi pravilniki.

    Končni rezultat? Nižji stroški delovne sile, optimalna izvedba in zadovoljni zaposleni.

     Preberite več
     Postani dio tima

     Odkrijte našo strokovnost na področju upravljanja talentov in kariere!

     Zaposleni so ključna vrednost vašega podjetja in njihovo opolnomočenje je ena od najpomembnejših nalog vaše kadrovske ekipe. Zanesite se na prilagodljiva orodja in strokovnost SD Worxa ter zgradite zdrave temelje prihodnjega poslovanja, ki spodbujajo agilnost in prizadevnost. Izkoristite prednosti naših rešitev za učenje in razvoj, upravljanje kompetenc in delovnega učinka ter kariere. Ne glede na to, ali gre za naše digitalne rešitve, svetovanje ali podatke, se lahko pomirjeni zanesete na nas.

      Preberite več
      staffing

      Digitalne rešitve, ustvarjene za iskanje talentov, ki jih potrebujete.

      Kadrovske ekipe bi se morale biti v današnjem zahtevnem okolju zmožne na naraščajoče potrebe po delovni sili hitro odzvati. Ne glede na to, ali gre za sezonske potrebe po dodatnih delavcih, iskanje zamenjav za dolgoročne odsotnosti ali iskanje ustreznih veščin za določen projekt, so vse oči uprte v vas. Pomagali vam bomo izbrati pravo strategijo in digitalne rešitve, da boste lahko izpolnili pričakovanja in poslovne potrebe!

       Preberite več