1. Home>

Modularna. Prilagodljiva. Za majhna in velika podjetja.

HRnet je celovita digitalna rešitev za upravljanje kadrov s sodobnim vmesnikom in prilagojenim dizajnom za različne naprave. HRnet odlikuje visoka stopnja varnosti in usklajenosti z zakonodajo.

Standardizirane spletne storitve omogočajo enostavno integracijo z ostalimi sistemi (ERP, AD, Office 365 in ostale poslovne aplikacije). Uporablja se lahko kot rešitev on-premise ali Cloud SaaS ali v kombinaciji z zunanjim obračunom plač.

Rešitev HRnet je prilagojena za več jezikov in trgov z možnostjo implementacije več pravnih subjektov v okviru istega sistema.

Ste pripravljeni na pogovor z našo prodajno ekipo?
Dashboard_Homepage_Croatia
HRnet HR software

HRnet uporablja več kot 250.000 zaposlenih v več kot 130 podjetjih v 16 državah EU in regije Adria.

  Raziščite najbolj celovito kadrovsko digitalno rešitev v regiji Adria.

  Check
  VSE V ENEM

  Vsi kadrovski postopki so integrirani v aplikaciji, ki obsega aktualne in zgodovinske podatke o vaših zaposlenih. Z rešitvijo HRnet boste povečali svojo učinkovitost z manj truda in manj stroški.

  calendar icon
  SKLADNOST

  Skladnost z lokalno zakonodajo in predpisi na vseh trgih, na katerih poslujemo, je naša glavna naloga. Naša ekipa svetovalcev vam bo pomagala pri vzdrževanju podatkov in vam zagotovila potrebno podporo.

  planning
  NADZOR NAD STROŠKI IN POROČANJE

  Vgrajene funkcionalnosti za popoln nadzor nad stroški vam bodo olajšale upravljanje in preprečile ustvarjanje nepotrebnih stroškov. Zmanjšajte dodatne ure dela z uporabo KPI poročila in analitike.

  settings
  MODULARNOST IN PRILAGODITEV

  Kombinirate lahko različne funkcionalnosti različnih modulov, odvisno od potreb vašega podjetja. HRnet se nenehno razvija, spremlja trende v IT- in HR-panogi ter se prilagaja trendom dizajna in zakonodaji.

  SELF SERVICE
  SAMOPOSTREŽNA STORITEV

  HRnet uporabljajo zaposleni, menedžerji, asistenti in administratorji. Vsi uporabljajo isto bazo, a z različnimi pogledi, prilagojenimi vlogami in odgovornostmi.

  Godisnji odmor

  Varna, zanesljiva in enostavna administracija ter analiza

  Ne glede na to, ali gre za kompleksno, mednarodno ali srednje veliko lokalno podjetje, in ne glede na to, ali delate na organizacijski strukturi, katalogu ali razporeditvi dela, upravljanju dopustov ali osebni dokumentaciji in pogodbah – HRnet omogoča enostaven vnos, analizo in sistem poročanja.

   Stopite v stik z nami!
   Travel

   Vnesite potne naloge in spremljajte stroške brez nepotrebne papirologije. Prihranite čas in papir.

   Vodenje evidence potnih nalogov brez nepotrebne papirologije –  od locco voženj pa vse do potnih nalogov za službena potovanja in vzdrževanja stroškov vašega voznega parka. Enostavno, v par klikih odobrite naloge in stroške svojih zaposlenih.

    Stopite v stik z nami!
    Place

    Točen, zanesljiv in pravočasen obračun plač.

    Si lahko predstavljate vedno zakonsko in s predpisi skladno programsko opremo, ki omogoča najhitrejši izračun, obdelavo in izplačilo plač? Integrirani kadrovski podatki, administracija bolniške odsotnosti in storitev pošiljanja plačilnih list vsem zaposlenim je standardni komplet te storitve. Če mu dodate še obvezna finančna poročila in poročila o izplačanih plačah, usklajena z zakonodajo in predpisi, boste ugotovili, da je pred vami najbolj celovita digitalna rešitev in storitev za obračun plač. Vse to lahko izvedete sami ali pa nalogo v celoti prepustite nam.

     Stopite v stik z nami!
     DES

     Učinkovito in prilagodljivo načrtovanje in spremljanje delovnega časa.

     Olajšajte si načrtovanje in upravljanje delovnega časa, ga integrirajte in povežite z obračunom plač ter uporabite možnost nastavitev prilagodljivega delovnega časa, dela od doma ali izmenskega dela. Povežite svoje digitalne sisteme za evidenco delovnega časa in spremljajte zaposlene prek sistema analiz in enostavnih poročil.

      Stopite v stik z nami!
      Talent

      Povežite in združite vse razvojne aktivnosti svojih zaposlenih v našem sistemu!

      HRnet omogoča spremljanje rasti in razvoja vaših zaposlenih skozi njihovo celotno delo, od zaposlitve do upokojitve. Vodite evidenco o ocenah kompetenc, upravljajte usposabljanja in izobraževanja, delovni učinek in kariero svojih zaposlenih. Izkoristite možnost in izvedbo 360° ocene ter poročil. Omogočite svojim zaposlenim hitre povratne informacije in pohvalo prek kudosa.

       Stopite v stik z nami!
       Recruitment

       Upravljajte postopek izbire in zaposlovanja.

       HRnet vam omogoča spremljanje celotnega postopka zaposlovanja – od prijave za delo pa vse do uvedbe v delo. Upravljajte razpise za prosta delovna mesta ter avtomatizirajte postopek izbire in administracije.

        Ste pripravljeni na pogovor z našo prodajno ekipo?
         Bilo kad i bilo gdje

        Vedno in povsod.

        Opravite svoje naloge in izpolnite vse zahteve vedno in povsod prek naše mobilne aplikacije. Preglejte stike zaposlenih, njihove profile, posredujte in odobrite aktivne zahtevke, pohvalite svoje sodelavce in preglejte stroške.

         Digital

         V oblaku ali lokalno? Kombinirajte module in funkcionalnosti.

         Modularnost naše digitalne rešitve se kaže tudi prek same implementacije in paketov, ki jih ponujamo glede na potrebe in velikost podjetja. Ali boste izbrali implementacijo naše rešitve v oblaku kot Saas modela ali lokalno implementacijo, bo odvisno od vaših potreb in možnosti.

         Ne glede na to, ali je vaše podjetje majhno, srednje ali veliko mednarodno podjetje ali skupina, boste lahko z našo programsko rešitvijo resnično izbirali med posameznimi moduli in določenimi funkcionalnostmi vsakega od njih. Naše rešitve so nadgradljive in prilagodljive in bodo v vsakem trenutku spremljale razvoj vašega poslovanja.

         Naši strokovnjaki bodo skupaj z vami ustvarili pakete, ki bodo najboljše zadovoljili vaše potrebe.

          Stopite v stik z nami!

          Na voljo smo vam!

          Podporo vam zagotavljamo ne glede na to, ali gre za vzdrževanje digitalne rešitve, prenos podatkov ali sistemsko integracijo.

          Naša naloga je izobraževanje vaših ključnih uporabnikov, svetovanje na področjih naših strokovnjakov in razvoj rešitve HRnet glede na vaše potrebe. Na voljo smo vam – in to za vse, kar potrebujete!